Pentru toți copiii, de la copii curajoși!

 

Vlad Macovei Organizația Salvați Copiii

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Am ales să mă alătur echipei Salvați Copiii pentru a contribui la dotarea Secției Clinice de Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivă și Arsuri a Spitalului Grigore Alexandrescu. Este singura clinică din țară care îngrijește cazurile de copiii care au peste 20% din suprafața corpului arsă. Echipa medicală de aici salvează viețile a peste 6.000 de copii anual. Salvați Copiii va achiziționa cu ajutorul tău un videolaringoscop, un aparat portabil EKG, electrocautere și echipamente IT pentru stocarea analizelor, investigațiilor paraclinice a  celor imagistice.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Editia a 10-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 7-8 Mai 2022 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI PROEDUS.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara 2.5km Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenime

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Vlad Macovei : Organizația Salvați Copiii
Pentru toți copiii, de la copii curajoși!