Frantz Adrian Diaconescu - Organizația Salvați Copiii

Frantz @ Transfier 2016

2,000 RON Donatii stranse
100% Complete
2,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

M-am inscris la triatlonul “Transfier 2016“, unul dintre cele mai dificile din lume, atat din placerea de a-mi forta limitele si de a accepta noi provocari, cat si din dorinta de a concura in numele unei cauze sociale.

In colaborare cu “Salvati Copiii”, m-am hotarat sa sustin copiii defavorizati, ce nu se pot integra intr-un sistem de invatamant. Intr-o societate in care educatia nu exista, oamenii sunt usor de manipulat si sunt departe de a-si putea folosi resursele interioare la potentialul maxim.

Oriunde am fi in acest moment, prin orice am fi trecut, sa nu uitam ca e important si normal sa fim uniti si sa ne ajutam intre noi, insa asta nu trebuie sa fie o corvoada si nici un act de bravare, ci doar o emotie nobila trezita in interiorul nostru care ne face sa ne simtim impliniti in fiecare moment al zilei.

Participa alaturi de mine la aceasta campanie si doneaza un gand bun si/sau o suma de bani.

Iti multumesc,

Frantz

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Educatie pentru toti copiii

Scopul programelor de educatie Salvati Copiii este acela de a contribui la îmbunătăţirea situaţiei copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic în vederea creşterii nivelului de pregătire pentru şcoală, facilitarea accesului la educaţie (integrare/reintegrare şcolară), prevenirii abandonului şcolar

Transfier ~ 2016

Ce: Un eveniment sportiv care îmbină înotul, ciclismul și alergarea, situat în top 3 cele mai grele triatloane pe distanțe lungi din lume Cand: Sâmbătă, 17 septembrie 2016, începând cu

4 Donatii

18 Oct 2016

Anonymous

400 RON
It is vain to expect a well-balanced government, without a well-balanced society. Gideon Welles
27 Aug 2016

Anonymous

400 RON
"An investment in knowledge pays the best dividends" Benjamin Franklin
18 Aug 2016

Anonymous

400 RON
Wish for a success story!
10 Aug 2016