Elena Nasta - Organizația Salvați Copiii

Sportul salvează copii!

310 RON Donatii stranse
100% Complete
300 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg din pasiune şi este al doilea an în care ofer prin sport un mic ajutor copiilor români care merită o educație normală.

Am alergat în trecut pentru Teach for Romania şi acum mă bucur să fiu partw din echipa Salvați Copiii pentru că am încredere în schimbarea în bine pe care o aduce în viața copiilor.

 

Va multumesc anticipat,

 

Elena


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Educatie pentru toti copiii

Scopul programelor de educatie Salvati Copiii este acela de a contribui la îmbunătăţirea situaţiei copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic în vederea creşterii nivelului de pregătire pentru şcoală, facilitarea accesului la educaţie (integrare/reintegrare şcolară), prevenirii abandonului şcolar

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Pe 9 octombrie 2016, Salvați Copiii România participă pentru prima oară la Bucharest Marathon! Aleargă în echipa Salvați Copiii și ajută-ne să transformăm kilometrii alergați înîn şanse

6 Donatii

08 Oct 2016

Anonymous

75 RON
08 Oct 2016
Bravo Nutzi, sunt mandra de tine. Ma gandesc si la bunica care cu greu a reusit sa termine scoala si cum se implinesc imediat 2 ani de cand nu mai e, sa fie pentru sufletul ei.
04 Oct 2016

Adi

50 RON
Run for kids
04 Oct 2016

Anonymous

75 RON
27 Sep 2016

Anonymous

30 RON
Mult succes
27 Sep 2016