Cosmin Savin - Organizația Salvați Copiii

Cursa pentru educație

0 RON Donatii stranse
0% Complete
250 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Particip la acest maraton nu doar pentru a-mi testa abilitatile fizice, ci si pentru a contribui la ajutorarea unor copii care cu adevarat merita.

Salvati Copiii incearca sa ofere burse pentru copiii cu rezultate bune la invatatura , dar care provin din familii sarace. Impreuna cu tine ii putem ajuta si le putem oferi speranta si motivatie. 

 

Nu fi indiferent ! Copiii au nevoie de tine !!

Multumesc frumos,

Cosmin Savin - Voluntar Salvati Copiii


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Educatie pentru toti copiii

Scopul programelor de educatie Salvati Copiii este acela de a contribui la îmbunătăţirea situaţiei copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic în vederea creşterii nivelului de pregătire pentru şcoală, facilitarea accesului la educaţie (integrare/reintegrare şcolară), prevenirii abandonului şcolar

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Pe 9 octombrie 2016, Salvați Copiii România participă pentru prima oară la Bucharest Marathon! Aleargă în echipa Salvați Copiii și ajută-ne să transformăm kilometrii alergați înîn şanse

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!