Valentina Onofriesei - Organizația Salvați Copiii

Povestea lor poate fi sensul vietii fiecaruia dintre noi

0 RON Donatii stranse
0% Complete
250 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragii mei,

 Sunt Valentina si cred ca a face bine e cel mai de pret lucru. Imi place sa cred ca pot sa fiu complice la bunatate, asa ca te invit la o experienta presarata cu mult, mult bine!

Pe data de 9 octombrie alerg cu cel mai mare drag la Maratonul Bucuresti pentru cauza pentru care lupta Salvati copiii: educatia scolara, in conditiile in care peste jumatate dintre copiii din tara noastra se afla in risc de saracie sau excluziune sociala - cel mai mare procent inregistrat de la aderarea Romaniei la UE si aproape dublu fata de media europeana.

 Fii coechipierul meu si hai sa transformam kilometrii alergati in sanse egale la educatie pentru toti copiii!

 Donatiile vor fi folosite pentru finantarea programelor educationale derulate de Salvati Copiii: gradinitele estivale, A doua sansa si Scoala dupa Scoala.  

 

Hai sa construim povesti frumoase si sa schimbam in bine viitorul copiilor!

Multumesc,

Valentina


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Educatie pentru toti copiii

Scopul programelor de educatie Salvati Copiii este acela de a contribui la îmbunătăţirea situaţiei copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic în vederea creşterii nivelului de pregătire pentru şcoală, facilitarea accesului la educaţie (integrare/reintegrare şcolară), prevenirii abandonului şcolar

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Pe 9 octombrie 2016, Salvați Copiii România participă pentru prima oară la Bucharest Marathon! Aleargă în echipa Salvați Copiii și ajută-ne să transformăm kilometrii alergați înîn şanse

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!