Ana-Maria Niculescu - Organizația Salvați Copiii

Together Everyone Achieves More

80 RON Donatii stranse
32% Complete
250 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Toti stim cat de importanta este educatia si cat de norocosi am fost ca am avut o sansa.

Pe 9 octombrie 2016, la Bucharest Marathon, voi alerga la cursa de 3.6 km pentru a da la randul meu o sansa.

Anii in care am practicat voleiul mi-au demonstrat ca sportul este despre echipa, despre a fi alaturi de coechipier atunci cand are nevoie de sprijin; este despre vointa, munca si dorinta de a ajunge mai sus.

Fiti si voi in echipa mea donand pentru 10 burse scolare pentru 10 copiii cu rezultate foarte bune, inscrisi in programele educationale Scoala dupa Scoala, Gradinite Estivale si A doua Sansa derulate anul acesta de organizatie.

Sportul chiar poate educa, fiti in echipa mea!

Multumesc,

Ana Maria


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Educatie pentru toti copiii

Scopul programelor de educatie Salvati Copiii este acela de a contribui la îmbunătăţirea situaţiei copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic în vederea creşterii nivelului de pregătire pentru şcoală, facilitarea accesului la educaţie (integrare/reintegrare şcolară), prevenirii abandonului şcolar

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Pe 9 octombrie 2016, Salvați Copiii România participă pentru prima oară la Bucharest Marathon! Aleargă în echipa Salvați Copiii și ajută-ne să transformăm kilometrii alergați înîn şanse

2 Donatii

Anonymous

30 RON
08 Oct 2016

Anonymous

50 RON
08 Oct 2016