Andrei Rata - Organizația Salvați Copiii

Alerg pentru copii

0 RON Donatii stranse
0% Complete
300 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna, ma numesc Andrei si va multumesc pentru interesul acordat cauzei sustinuta de mine. Cursa in cadrul careia voi participa pe data de 13 mai – 3,6 km, este o surpriza pentru mine. Aceasta nu este doar o proba de alergare, ci este o adevarata provocare care imi va testa mai mult decat abilitatile fizice. Experienta de fost dansator sportiv, mi-a aratat ca munca in echipa te conduce catre succes. In cadrul semi-maratonului din data de 13-14 mai, echipa mea sunteti voi – sustinatorii Salvati Copiii. Impreuna vom lupta pentru ca fiecare copil nascut prematur sa aiba o sansa la supravietuire! Daca va pasa de copii va rog sustineti-ma in targetul propus.

Fiecare donatie, oricat de mica va fi importanta pentru copii!

In numele tuturor copiilor, va multumesc!

Hi, my name is Andrei, thank you for your interest in my cause. The race in which I will participate on 15 May – 3,6 km, is a surprise for me . This is not just a test of my endurance. My experience as a ballroom dancer has shown me that teamwork leads to success. My team in the semi-marathon on 13 May is you. Together we will fight for every single child born prematurely to have a chance to survive! If you care about children, please help me reach my goal.

Every donation, however small will be a founding brick for a child’s bright future!

In the name of all children, I thank you !

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!