21 km/ntru viață. Pentru că iubesc copiii.

 

Oana Popa Organizația Salvați Copiii

26% Complete
780 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
13
Donații

Viaţa unui copil. Ce înseamnă viața unui copil pentru tine?

Pentru mine, viața unui copil este unul dintre lucrurile pentru care cred cu desăvârşire că merită să lupţi şi să încerci să-ţi depăşeşti limitele, indiferent de şansele de reuşită pe care crezi că le ai.

Şi oare ce motiv mai puternic decât viaţa unui copil există pentru a lupta? 

Indiferent dacă eşti părintele unui copil sau nu, trebuie să te zbaţi, să te lupţi, să faci tot ce-ţi stă în putere pentru ca el să trăiască şi să ajungă să cunoască viaţa, căci, precum spunea Anton S. Makarenko, „copilul este un om viu”.

Fiecare copil este un om viu. Şi fiecare copil are dreptul la viaţă.

Astăzi, „la fiecare 5 ore, un copil mai mic de un an moare”. Este o realitate ruptă din statisticile alarmante şi dramatice ale României - o ţară care, potrivit estimărilor organizaţiei Salvaţi Copiii, se menţine pe primul loc în Uniunea Europeană, cu o rată a mortalităţii infantile de 8 la 1.000 de copii născuţi vii în 2015, cauza principală fiind naşterile premature.

Dar putem lupta împreună împotriva acestor statistici! 

Anul acesta, la Semimaratonul care va avea loc în ziua de 14 mai, am ales să fac parte din echipa Salvaţi Copiii şi să particip la cea mai cea mai lungă cursă a competiţiei, „Semimaraton individual”, desfăşurată pe o distanţă de 21,097 km, având la bază susţinerea unei cauze caritabile - fondurile strânse din participarea susţinătorilor organizaţiei Salvaţi Copiii la cea de-a 6-a ediţie a OMV Petrom Bucharest HALF MARATHON vor fi investite în programul dedicat dezvoltării de programe-suport pentru mame şi copii şi, de asemenea, dotării maternităţilor şi secţiilor de nou-născuţi cu echipamente medicale performante.

Însă, pentru ca aceste obiective să se realizeze şi, astfel, micuţii născuţi prematur să aibă şanse mai mari de supravieţuire - o treime dintre decese putând fi prevenită, este necesar să se mobilizeze cât mai mulţi susţinători şi donatori care doresc să vină în sprijinul strângerii de fonduri pentru achiziţionarea echipamentelor medicale atât de necesare fragililor bebeluşi.

Ar putea fi un start bun în viață pentru ei, nu crezi?

Dacă doreşti să mă susţii în această acţiune de strângere de fonduri şi să contribui la salvarea copiilor născuţi prematur, nu trebuie să stai la distanţă. Trebuie să ai curajul să lupţi, să faci ceva, să schimbi o viaţă! Căci, uneori, nu este suficient să lupţi doar pentru viaţa, visurile tale şi ale copilului tău. Deseori, trebuie să găseşti curajul să lupţi şi pentru viaţa şi visurile altui copil.

Să lupţi înseamnă să iubeşti, să crezi în ceea ce iubeşti şi să continui, indiferent de orice. Să lupţi înseamnă să nu te opreşti.

Eu voi lupta alergând în cursa pentru viaţă. 

21 km/ntru viaţă. Pentru că iubesc copiii.

Tu poţi alerga alături de mine, poţi face o donaţie prin intermediul platformei Galantom sau poţi să le povesteşti altora despre ea, întrucât orice donaţie poate fi determinantă în realizarea şi implementarea minunatelor proiecte ale organizaţiei Salvaţi Copiii.

Alergând pentru viaţă, donând şi susţinând viitorul copiilor născuţi prematur, putem împreună să salvăm vieţi.

Da, împreună putem schimba în bine viața copiilor născuți prematur. Nu este un clişeu, ci o realitate.

În numele meu, al echipei Salvaţi Copiii şi al tuturor copiilor care vor avea o şansă la viaţă datorită ţie, îţi mulţumesc pentru că ai ales să fii - aşa cum ne sfătuia Gandhi - schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 13-14 Mai 2017, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

13 Donații

Mihnea şi Tudor Alexandrescu

20 RON
04 May 2017

Anonymous

50 RON
Mult succes!
30 Apr 2017

Anonymous

30 RON
Succes!
26 Apr 2017

Anonymous

50 RON
14 Mar 2017
130 RON
14 Mar 2017

Elena Maracine

200 RON
Bănuții sunt din partea mea și a colegelor Maria Marinescu, Violeta Bucur și Ana Kovaci
14 Mar 2017
Big up!
10 Mar 2017

Anonymous

30 RON
"Copiii te fac să îți doreşti să iei viața de la capăt." (Muhammad Ali)
08 Mar 2017
03 Mar 2017
03 Mar 2017
03 Mar 2017

Ana Sisu

75 RON
01 Mar 2017

Anonymous

30 RON
Sa le dam copiilor aripi sa zboare...
28 Feb 2017