Alerg pentru Salvati Copiii!

 

Ana Maria Brânza Organizația Salvați Copiii

65% Complete
650 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
4
Donații

Cred cu tărie că viețile copiilor născuți prematur nu depind de nicio superstiție și de nicio magie, ci de un incubator sau de altă aparatură medicală de specialitate. Cu alte cuvinte, depinde de noi ca un copil născut înainte de termen să trăiască. De aceea m-am alăturat echipei Salvați Copiii și voi alerga la semi-maraton, pentru ca la capătul cursei este vorba despre vieți salvate, despre copii care vor putea pleca acasă, în camerele decorate de părinți special pentru ei.

Şi voi mă puteţi susţine printr-o simplă donaţie!

Mulţumesc,
Ana

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 13-14 Mai 2017, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

4 Donații

Anonymous

150 RON
Sa fie cu folos. :*
09 May 2017

Anonymous

300 RON
04 Apr 2017
03 Apr 2017
Felicitari pentru tot ce faci! Ne faci viata mai frumosa, ma bucur ca pot sa fac aceasta donatie prin intermediul tau pentru Salvati Copiii. Multumim.
30 Mar 2017