Livia Florentina Tolescu - Organizația Salvați Copiii

Ajutați copiii născuți prematur!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
250 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Copiii născuţi prematur au nevoie de toată grija şi atenţia noastră. Dacă nu le pot fi un ajutor direct, mă gândesc că acțiunile mele și ale altor oameni la fel de bine intenționați ca și mine pot ajuta la construirea unui mediu cât mai sigur, în care să se simtă protejaţi și să crească frumos. De pe site-ul www.salvaticopiii.ro am aflat că ” țara noastră are una dintre cele mai sumbre statistici privind mortalitatea infantilă în Europa: o rată de 7,4 la 1.000 de nou-născuţi vii în 2016, cauza principală fiind naşterile premature”, un lucru care ar trebui să ne pună un semn de întrebare, dar și un lucru care ar trebui să ne mobilizeze să luptăm pentru aceasă cauză, pentru că o schimbare majoră, în opinia mea, poate pleca de la câteva persone. La activitățile de acest gen la care am participat, am fost uimită să văd câtă lume nu rămâne pasivă la acestea și asta m-a făcut să fiu și mai motivată să mă implic pe cât pot în rezolvarea acestor probleme și la ajutarea acestor copii, de altfel fără nici o vină cărora, în primul rând, le trebuie respectat dreptul fundamental la viață.

Multumesc pentru sprijin,

Livia


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!