Patricia Pardău - Organizația Salvați Copiii

Un gest mic poate salva o viață!

130 RON Donatii stranse
26% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Bună! Mă numesc Patricia si împreună cu Salvați Copiii alerg pentru șansa la viață a copiilor non-născuți. Un gest mic poate salva o viață! Toți copii au nevoie de puțin ajutor, speranță și pe cineva care crede în ei. Acest maraton imi da sansa de a ajuta intr-un mod mult mai original si dinamic. Voluntariatul ma ajuta foarte mult pe plan personal deoarece ma face sa fiu recunoscatoare pentru toate lucrurile pozitive din viata mea si imi da sansa sa impart din aceasta stare cu cei care au intr-adevar nevoie de sprijin. Particip la acest maraton pentru ca sustine viata si raspandeste ideea de omenie si intr-ajutorare dezinteresata a semenilor.

Multumesc pentru sprijin,

Patricia

   


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

3 Donatii

03 Oct 2017

Anonymous

50 RON
02 Oct 2017
02 Oct 2017