Alerg pentru viață!

 

Elena Ancuta Zavoianu Organizația Salvați Copiii

64.285714285714% Complete
450 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Știai că în fiecare an pierdem aproximativ 1700 de nou-născuţi? România are o rată a mortalității infantile de două ori mai mare decât rata medie a Uniunii Europene. Aceste decese pot fi prevenite prin dotarea maternităţilor şi secţiilor de nou-născuţi cu echipamente medicale performante și prin implementarea unor programe destinate mamelor. Prin participarea la acest Semi-Maraton putem contribui la diminuarea mortalității infantile din România.

Contribuie și tu la dotarea Secției de Neonatologie din cadrul Spitalului Universitar de Urgență București cu un echipament vital celor mai mici dintre noi!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Începând din 2010, Salvați Copiii a inițiat programul Fiecare Copil Contează prin care și-a propus să-și concentreze eforturile pe dotarea maternităților cu echipamente medicale performante și, foarte important, pe dezvoltarea programelor de suport parental adresate familiilor din comunitățile defavorizate.Efortul Salvați Copiii de a sprijini maternitățile în a asigura tratamen

 

3 Donații

50 RON
Imi place
10 May 2019
03 May 2019

Anonymous

200 RON
01 Feb 2019
Elena Ancuta Zavoianu : Organizația Salvați Copiii
Alerg pentru viață!