Love never fails

 

Norbert Kolozsvari Organizația Salvați Copiii

100% Complete
500 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!
Love never fails” - sub aces slogan mi-am desfășurat activitatea de voluntar în timp ce eram student. Tot pantru Salvați Copiii, însă pentru ramura de tineret din Danemarca. Lucram în colaborare cu o organizatie din Mombasa, Kenya pentru a facilita accesul la educație copiilor străzii. Puterea sloganului stă în faptul că grja pentru cei din jurul nostru este catalistul principal pantru dezvoltarea sănătoasă a societății.   Mă numesc Norbert Kolozsvari, locuiesc in Baia Mare, lucrez ca freelancer in domeniul IT și sunt un călător înrăit. M-am înscris să alerg la Semi-Maratonul Bucurestiului 2019 în echipa Salvați Copiii cu convingerea că un viitor mai bun pentru societatea în care trăim presupune multă muncă și implicare din partea fiecăruia. Salvați Copiii Romania lucrează la dotarea maternităților cu aparatură performantă pentru a putea oferi copiilor născuți prematur o îngrijire adecvata. Haideți să le dăm și noi o mână de ajutor.     

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Începând din 2010, Salvați Copiii a inițiat programul Fiecare Copil Contează prin care și-a propus să-și concentreze eforturile pe dotarea maternităților cu echipamente medicale performante și, foarte important, pe dezvoltarea programelor de suport parental adresate familiilor din comunitățile defavorizate.Efortul Salvați Copiii de a sprijini maternitățile în a asigura tratamen

 

8 Donații

Anonymous

100 RON
03 May 2019

Anonymous

150 RON
20 Apr 2019
15 Mar 2019

Anonymous

30 RON
15 Mar 2019

Andrei

100 RON
Felicitari pentru implicare!
13 Mar 2019

Anonymous

30 RON
13 Mar 2019

Anonymous

30 RON
13 Mar 2019

Anonymous

30 RON
12 Mar 2019
Norbert Kolozsvari : Organizația Salvați Copiii
Love never fails