Toti pentru unul, unul pentru toti

 

Sebastian Chiriac Organizația Salvați Copiii

60% Complete
300 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!
A fi împreună este un început, a rămâne împreună este un progres, a lucra împreună este un succes.” — Henry Ford     Primii doi pasi i-am facut si acum, iata, a venit si ocazia de trece la pasul trei. Am ales sa sustinem dezvoltarea Sectiei de Terapie Intensiva de Nou Nascuti a SUUB prin alergarea noastra. Facem deci stafeta la semimaratonul Bucuresti 2019 pentru a face o viata mai buna nou nascutilor. Haideti sa le dam aceasta sansa impreuna!   Va multumim!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Începând din 2010, Salvați Copiii a inițiat programul Fiecare Copil Contează prin care și-a propus să-și concentreze eforturile pe dotarea maternităților cu echipamente medicale performante și, foarte important, pe dezvoltarea programelor de suport parental adresate familiilor din comunitățile defavorizate.Efortul Salvați Copiii de a sprijini maternitățile în a asigura tratamen

 

2 Donații

Anonymous

150 RON
Pentru un start mai bun în viață!
26 Apr 2019
Succes!
24 Apr 2019
Sebastian Chiriac : Organizația Salvați Copiii
Toti pentru unul, unul pentru toti