Alerg pentru ca statul nu ajuta cu nimic. Alerg pentru viitor , alerg pentru sansa la viata.

 

Marius Codarcea Organizația Salvați Copiii

8.2% Complete
820 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

                                Alerg pentru ca statul nu ajuta cu nimic.  

O propozitie plina de tristete cat si plina de speranta. Trista pentru ca statul nu ne face decat sa devenim anemici si fara chef de viata, fara entuziasm sau spirit civic. Plina de speranta pentru ca peste 1200 de persoane participa la un eveniment sportiv cu scop caritabil, pentru o sansa la viata a copiilor nascuti prematur. 

Mi-am propus sa strang pana la sfarsitul anului 10.000 lei, doar 10 patuturi pentru copiii nascuti prematur. 

Nu am cum sa reusesc singur, dar cu ajutorul vostru prieteni, colegi , cunoscuti, necunoscuti, prieteni doar pe retele de socializare , nu am nici un dubiu ca nu vom reusi strange minim aceasta suma. De fapt daca ne gandim sunt doar 2500 cafele, doar 589 pachete de tigari. 
Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

NICOLETA

50 RON
14 May 2019

Anonymous

150 RON
13 May 2019
10 May 2019
Un mic pas pt o cauza nobila.
10 May 2019
Prietenii lui Marius
09 May 2019