Valentin Mihaila - Organizația Salvați Copiii

Cel mai frumos cadou de ziua mea

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Mai sunt multe zile pana cand voi implini 19 ani, dar deja mi-am ales cadoul. Vreau sa ajut! Vreau sa strang 1000 de lei pentru a sprijini educatia copiilor, pentru ca eu consider ca educatia este primordiala. Cu toate acestea, nu toti copiii au sansa de a beneficia de ea, din motive financiare, in primul rand. Dar NOI le putem oferi SANSA si celor fara posibilitati! In viitor ar putea deveni olimpici, ne-ar putea reprezenta TARA peste hotare, ne-ar putea face mandri! Acesti copii trebuie ajutati! 1000 de lei nu este o suma mare, dar cu siguranta va ajuta!

Asadar, acest ajutor va fi "Cel mai frumos cadou de ziua mea"!

"Copiii reprezintă una dintre cele mai vulnerabile categorii sociale din România.

52% dintre copiii din ţara noastră se află în risc de sărăcie sau excluziune socială, cel mai mare procent înregistrat de la aderarea României la UE şi aproape dublu faţă de media europeană. Iar educaţia nu este una dintre priorităţile familiilor din care fac parte aceşti copii.

Programele educaţionale derulate de Salvati Copiii  în anul 2015 au constat în  27 de grădiniţe estivale în mediul rural  și în comunități defavorizate, 20 de centre unde se desfăşoară activităţi de tip A Doua Şansă, pentru copiii neşcolarizaţi sau care au abandonat şcoala în diferite stadii si care au depăşit vârsta de frecventare a învăţământului public şi în 25 de programe Şcoală dupa Şcoală pentru prevenirea abandonului şcolar.

Graţie programelor derulate de Salvaţi Copiii, peste 95% dintre copiii beneficiari au fost înscrişi în clasa I sau la clasa pregătitoare, 90% dintre copii au promovat examenele din anul şcolar 2014-2015, iar 20% dintre ei au obţinut şi premii la concursuri şcolare.

Pe lângă impactul social pe care aceste programe îl au asupra copiilor, s-a observat şi o creştere a interesului părinţilor faţă de educaţia copiilor: 85% dintre părinţi manifestând interes faţă de evoluţia educaţională a copilului şi faţă de participarea la activităţi de consiliere parentală."


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Educatie pentru toti copiii

Scopul programelor de educatie Salvati Copiii este acela de a contribui la îmbunătăţirea situaţiei copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic în vederea creşterii nivelului de pregătire pentru şcoală, facilitarea accesului la educaţie (integrare/reintegrare şcolară), prevenirii abandonului şcolar

Daruieste ziua ta ~ 2018

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!