Organizația Salvați Copiii

Organizația Salvați Copiii

De Crăciunul acesta și nu numai: Pune o porție în plus la masă!

Status: Fundraising

Anul acesta, ne dorim să ajungem la cât mai mulți copii aflați în risc de sărăcie și excluziune socială, ale căror familii nu își pot permite necesitățile de bază în ceea ce privește hrana zilnică.

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

0

Galantomi:

0

Donații:

250,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

De Crăciun suntem de obicei alături de cei dragi, împărtășind bucurie, cadouri și o masă îmbelșugată, în familie. Astfel de momente încărcate cu voioșie și bunătate sunt ocazii perfecte pentru gesturi în plus de generozitate și ospitalitate pentru copiii care sunt mai puțin norocoși.

 România continuă să fie statul membru al Uniunii Europene cu cel mai mare nivel al riscului de sărăcie sau excluziune socială în rândul copiilor, 41,5% dintre aceștia, adică 1,5 milioane de copii, ceea ce înseamnă că trăiesc în gospodării cu o intensitate scăzută a muncii sau se confruntă cu deprivarea materială ori cu un nivel scăzut al veniturilor.

Riscul de sărăcie sau excluziune socială în rândul copiilor este mult mai mare decât în rândul adulților (34.5%).

Sprijinul nostru este esențial pentru a le reda copiilor dreptul la necesitățile de bază, inclusiv o masă caldă zilnică, ajutând astfel la construirea prin efort comun a echității sociale pentru cei mai vulnerabili.

 O masă nu înseamnă doar hrană. Înseamnă supraviețuire pentru mulți, înseamnă o dezvoltare armonioasă, înseamnă participarea la școală în condiții decente.

 Donează acum 50 ron lunar pentru susținerea copiilor vulnerabili cu o masă caldă zilnică!

 Pentru că toți copiii din România merită o masă sănătoasă și sățioasă, nu numai de sărbători, ci MEREU!