FONDUL DE URGENTA PENTRU SPITALE

Status: Fundraising

DONEAZĂ PENTRU SPRIJINIREA IMEDIATĂ A SISTEMULUI MEDICAL!

Suma:

70,198 RON

Galantomi:

136

Donatii:

768

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

În prezent, activitatea Salvați Copiii România sprijină cadrele medicale, greu încercate în această perioadă. Sistemul de sănătate este cel mai expus, iar medicii, cei aflați în prima linie a intervenției, au nevoie de tot ajutorul nostru.

Am deschis Fondul de Urgență pentru Spitale, care se focusează pe dotarea cu echipamente sută la sută necesare, maternităților care alocă ajutor imediat gravidelor depistate cu virusul Covid-19.

În urma solicitărilor urgente primite de la spitale din țară, organizația a achiziționat prioritar, echipamente și materiale medicale indispensabile în lupta medicilor. Până în acest moment 57 de unități medicale și de îngrijire pacienți și 79 de cabinete de medicină de familie au primit echipamente de protecție și aparatură performantă. Peste 6.800 de cadre medicale au fost astfel sprijinite în lupta contra pandemiei cu peste 273.609 echipamente și materiale medicale indispensabile. 

Ne dorim în continuare să contribuim la întărirea sistemului medical din România prin achiziționarea de echipamente necesare, iar pentru acest lucru avem nevoie de spijinul dumneavoastră!