Cursa pentru accesul copiilor la educatie!

 

Gabriel Cristian Vacaru Organizația Salvați Copiii

66% Complete
330 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
9
Donații

Este pentru prima oară când particip la un astfel de eveniment și pot spune că entuziasmul pe care îl am în participarea la Maratonul București este pe masura dorinței mele de a mă implica si susține cauza copiilor din medii defavorizate si fara acces la educatie. 

Deși alergatul este una din pasiunile mele, această cursă va fi o provocare care îmi va testa atat abilitățile fizice, cat și cele de a lucra alături de voi, susținătorii.


Sunt voluntar Salvați Copiii de 3 ani, timp în care am realizat că este nevoie de câțiva oameni binevoitori si organizați pentru a face lucruri marete. Alăturați -va echipei mele, iar împreună vom darui o sansa la o educatie mai buna pentru copii.


Va mulțumesc anticipat, în numele copiilor  care se zbat pentru dreptul la educatie.

Gabriel Cristian Văcaru


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Scopul programelor de educatie Salvati Copiii este acela de a contribui la îmbunătăţirea situaţiei copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic în vederea creşterii nivelului de pregătire pentru şcoală, facilitarea accesului la educaţie (integrare/reintegrare şcolară), prevenirii abandonului şcolar

Pe 9 octombrie 2016, Salvați Copiii România participă pentru prima oară la Bucharest Marathon! Aleargă în echipa Salvați Copiii și ajută-ne să transformăm kilometrii alergați înîn şanse egale la educaţie pentru toţi copiii! Împreună suntem puternici și putem schimba în bine viitorul copiilor. Peste jumătate dintre copiii din ţară noastră se află în risc de sărăcie sa

 

9 Donații

07 Oct 2016

Florescu Marius

50 RON
04 Oct 2016

Maria Crisan

50 RON
04 Oct 2016
02 Oct 2016

Theodora

20 RON
28 Sep 2016
:)
27 Sep 2016
27 Sep 2016

Voluntari Salvați Copiii! Filiala Dolj

80 RON
27 Sep 2016

Anonymous

50 RON
Bafta si vreme bună!
24 Sep 2016