Organizația Salvați Copiii

Organizația Salvați Copiii

Echipa Salvați Copiii @ Maratonul Raiffeisen Bank București 2016

Dată: 09 October 2016
Pe 9 octombrie 2016, Salvați Copiii România participă pentru prima oară la Bucharest Marathon! Aleargă în echipa Salvați Copiii și ajută-ne s
[ Show more ]

28

Galantomi:

147

Donații:

18,676 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Pe 9 octombrie 2016, Salvați Copiii România participă pentru prima oară la Bucharest Marathon! Aleargă în echipa Salvați Copiii și ajută-ne să transformăm kilometrii alergați înîn şanse egale la educaţie pentru toţi copiii! Împreună suntem puternici și putem schimba în bine viitorul copiilor.

Peste jumătate dintre copiii din ţară noastră se află în risc de sărăcie sau excluziune socială, cel mai mare procent înregistrat de la aderarea României la UE şi aproape dublu faţă de media europeană.

Fondurile pe care le vom strânge împreună la maraton vor fi folosite pentru finanţarea programelor educaţionale derulate de Salvaţi Copiii: grădiniţele estivale, A două şansă şi Şcoală după Şcoală.  

Graţie programelor derulate de Salvaţi Copiii, peste 95% dintre copiii beneficiari au fost înscrişi în clasa I sau la clasa pregătitoare, 90% dintre copii au promovat examenele din anul şcolar 2014-2015, iar 20% dintre ei au obţinut şi premii la concursuri şcolare.

Poți afla toate noutățile despre activitătile desfășurate de Salvați Copiii pe Facebook: www.facebook.com/SalvatiCopiiiRomania  şi pe site-ul www.salvaticopiii.ro.

Dacă vrei să alergi în echipa Salvaţi Copiii, te rugăm să ne contactezi prin e-mail la alexandra.boeriu@salvaticopiii.ro sau sa ne suni la 021.316.61.76.

Ne vedem pe 9 octombrie!