Organizația Salvați Copiii

Organizația Salvați Copiii

Educatie pentru toti copiii @ Bucharest Marathon ~ 2020

Dată: 25 October 2020
La evenimentul virtual Bucharest Marathon 2020, care va avea loc din 11 octombrie, începănd cu ora 08:00, până pe 25 octombrie, îi poți susține
[ Show more ]

111

Galantomi:

309

Donații:

23,361 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

La evenimentul virtual Bucharest Marathon 2020, care va avea loc din 11 octombrie, începănd cu ora 08:00, până pe 25 octombrie, îi poți susține pe cei mai vulnerabili dintre copii, oferindu-le o șansă la educație!

În contexul situației actuale este nevoie urgentă ca acești copii să beneficieze de dispozitive pentru a participa la ore. Orice participant la acest maraton poate însemna o tabletă pentru un copil defavorizat. 35,7% dintre copii trăiesc în sărăcie și sunt vulnerabilizați, iar acest lucru are efecte inclusiv asupra procesului lor instructiv. Pandemia de coronavirus contribuie din plin la decalajul educational dintre aceștia și alți copii. Sprijinul nostru îi poate îndepărta, însă, de aceste inechități sociale și le poate reda dreptul la educație.

Participarea ta la maraton le poate asigura copiilor care provin din medii vulnerabile o tableta cu internet inclus. Toți copiii au dreptul la educație!

 

Vino în Echipa Salvați Copiii și aleargă pentru cei care au cel mai  mult nevoie de ajutorul nostru!