Victor Sultan - Organizația Salvați Copiii

Îmi dăruiesc ziua altcuiva

30 RON Donatii stranse
6% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria zilei de naștere cu alte persoane. Am avut destule zile de naștere până acum și le-am petrecut cu prieteni și familie, sau poate prin călătorii, dar simt că pot fi o persoană mai bună de acum înainte.

Ajut în fiecare lună organizația Salvați Copiii de mai bine de doi ani deja. Astăzi vreau sa ajut și mai mult, dacă am ocazia.

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze în care cred că e nevoie de atenție: Educația copiilor în zone defavorizate. Educația în sine este o unealtă foarte importantă, de bază, aș putea spune, pentru a schimba România în mai bine, și dacă există o cale pentru a ajuta în acest scop, o voi folosi.

Așadar, cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni, și tot împreună putem schimba situația.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Educatie pentru toti copiii

Scopul programelor de educatie Salvati Copiii este acela de a contribui la îmbunătăţirea situaţiei copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic în vederea creşterii nivelului de pregătire pentru şcoală, facilitarea accesului la educaţie (integrare/reintegrare şcolară), prevenirii abandonului şcolar

Daruieste ziua ta ~ 2020

Prin dăruirea aniversării tale vei susține Proiectul:Educatie pentru toti copiii De 30 de ani Salvați Copiii România sprijină copiii aflați în risc de sărăcie și exclusiune socială să poa

1 Donatii

Anonymous

30 RON
21 Sep 2020