Alerg pentru că Fiecare Copil Contează!

 

Paul Lungeanu Organizația Salvați Copiii

100% Complete
810 RON
Sumă strânsă
600 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Aleg să alerg pentru reducerea mortalității infantile!

În fiecare an pierdem aproximativ 1.200 de nou-născuți. La fiecare 7 ore, un copil mai mic de un an moare. Bebelusii prematuri sunt mult mai fragili decât copiii născuți la termen, ei se nasc în intervalul dintre săptămânile 24 și 37 de sarcină, iar multe din funcțiile corpului nu sunt dezvoltate suficient. Pentru a se dezvolta normal, ei au nevoie de îngrijire specială și multă atenție. Acest lucru se poate realiza doar dacă o maternitate este dotată cu echipamente performante, care sa îi ajute pe medici și asistentele medicale să ofere cele mai acurate tratamente.

România se confruntă cu o incapacitate gravă de a răspunde nevoilor de îngrijire neonatală...ține (și) de noi să salvăm copiii născuți prematur!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Editia a 9-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 4-5 septembrie 2021 de catre Asociația Club Sportiv Bucharest Running Club in parteneriat cu Federația Română de Atletism, Primaria Municipiului București si Proedus. Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara – curse pentru copii si adolescenti: cursa copiilor, cursa ad

 

9 Donații

Aleargă, Paul! Important este sa termini cursa!😉
04 Aug 2021
Felicitări pentru dăruire, implicare! You are the best, Paul!
03 Aug 2021

Sandu Mihai

105 RON
Dragă Paul, Te știu un om bun și care își dorește să rezolve problemele din comunitate. Cauți soluții și te implici. Rămâi aceeași persoană și să nu te schimbi vreodată! Am încredere în tine că vei reuși!
03 Aug 2021

Ioana

100 RON
03 Aug 2021
02 Aug 2021

Arau Anca

50 RON
Dragă Paul, Donația mea nu va face o schimbare, dar pasiunea și dedicarea ta, cu siguranță schimbă lumea-n bine. Felicitări pentru tot ceea ce ești, ce alegi să fii și și pentru cât alergi fără încetare pentru asta!
02 Aug 2021
29 Jul 2021
28 Jul 2021

Anonymous

50 RON
Astăzi as fi putut avea o soră mai mare dacă nu s-ar fi născut prematur într-un sistem medical nepregătit. Împreună putem schimba cel puțin micro-lumea cuiva.
28 Jul 2021
Paul Lungeanu : Organizația Salvați Copiii
Alerg pentru că Fiecare Copil Contează!