Kilometri pentru viață!

 

Camelia Victoria Ivanov Organizația Salvați Copiii

16.666666666667% Complete
100 RON
Sumă strânsă
600 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sunt Camelia Ivanov, am aproape 30 de ani și nu de mult am descoperit sportul, alergatul chiar. A ajuns să îmi placă foarte mult, iar cel mai bun lucru legat de alergat, pe lângă starea de bine fizică și mentală pe care mi-o oferă este faptul ca m-a ambiționat și am renunțat la fumat în favoarea mai multor kilometri. 

Am mărit distanta, am mărit viteza, acum vreau să-mi lărgesc și cauzele. 

Dacă am putut să-mi fac mie un bine, voi îmi dati o șansă să fac un bine și altora, și pentru asta vă mulțumesc. 

Îmi doresc să particip, și prin asta, să îi ajut pe cei mai firavi dintre noi, să ajut micii luptători de azi și să le dau o șansă să devină marii luptători de mâine. 

Mi-am propus recorduri personale pe care le-am doborât, iar acesta este primul proiect de acest fel la care particip, și îmi doresc extrem de mult să reușesc. 

 

Alătură-te și tu cauzei sau ajută cu o donație pentru ca micii luptători să aibă o șansă la viață!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Editia a 9-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 4-5 septembrie 2021 de catre Asociația Club Sportiv Bucharest Running Club in parteneriat cu Federația Română de Atletism, Primaria Municipiului București si Proedus. Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara – curse pentru copii si adolescenti: cursa copiilor, cursa ad

 

1 Donații

03 Aug 2021
Camelia Victoria Ivanov : Organizația Salvați Copiii
Kilometri pentru viață!