Alerg pentru ca un nou născut prematur să câștige!

 

Eliza Iftode Organizația Salvați Copiii

100% Complete
600 RON
Sumă strânsă
600 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

”Astăzi 3 mame iși iau în brațe nou-născuții doar pentru a le spune adio...” Asta este una dintre realitățile care m-au străfulgerat până în inima și care m-au făcut să vizualizez momentul cu lacrimi. Hai să fim motivul pentru care un copil părăsește SĂNĂTOS maternitatea! Hai să spulberam acel ”adio” și să-l transformăm în ”bine ai venit pe lume”. Am nevoie de ajutorul tău în această cursă pentru a putea ajuta copiii născuți prematur să aibă șansa la un viitor. Orice donație contează și odată ce implicarea voastră atinge pragul stabilit, mă voi pregăti pentru cei mai sensibili 10 km ai mei. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Editia a 9-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 4-5 septembrie 2021 de catre Asociația Club Sportiv Bucharest Running Club in parteneriat cu Federația Română de Atletism, Primaria Municipiului București si Proedus. Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara – curse pentru copii si adolescenti: cursa copiilor, cursa ad

 

4 Donații

Anonymous

100 RON
11 Aug 2021
10 Aug 2021
10 Aug 2021

Anonymous

300 RON
10 Aug 2021
Eliza Iftode : Organizația Salvați Copiii
Alerg pentru ca un nou născut prematur să câștige!