Ajută pentru că poți!

 

Willi-Alexandru Petcu Organizația Salvați Copiii

100% Complete
358 RON
Sumă strânsă
350 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Alergatul este un hobby, dar și o pasiune de-a mea. Când alerg mă simt relaxat, mă simt împlinit, iar dacă aș putea ajuta copiii și viitoarele generații, aș fi mult mai motivat să alerg.

Anul acesta ne-am propus ca, alături de tine, să dotăm:

Spitalul Universitar de Urgență București – SUUB cu un ventilator performant care să suțină funcțiile respiratorii ale copilului reducând complicațiile și implicit durata de spitalizare a nou-născutului.

Spitalul Grigore Alexandrescu - Secția ORL cu instrumente necesare pentru intervenții complexe în zona ORL-instrumentar și optice necesare vizualizării patologiei endonazale și sinusale, instrumentar pentru intervențiile complexe endoscopice precum sinuzite complicate cu abcese de orbită, cu meningită , tumori benigne sau cancere rinosinusale.

 

Alătură-te și tu cauzei sau ajută cu o donație pentru ca micuții născuți prematur să beneficieze de șanse la viață.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Editia a 9-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 4-5 septembrie 2021 de catre Asociația Club Sportiv Bucharest Running Club in parteneriat cu Federația Română de Atletism, Primaria Municipiului București si Proedus. Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara – curse pentru copii si adolescenti: cursa copiilor, cursa ad

 

7 Donații

21 Aug 2021
21 Aug 2021
Succes!👏👏👏
21 Aug 2021
20 Aug 2021
17 Aug 2021
Spor la alergat !
14 Aug 2021
13 Aug 2021
Willi-Alexandru Petcu : Organizația Salvați Copiii
Ajută pentru că poți!