Alerg pentru copiii născuți prematur!

 

Andrei Silisteanu Organizația Salvați Copiii

100% Complete
500 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

     Susțin această cauză din dorința de a mări șansele la o viața normală și fericită tuturor micuților care au venit "cu emoții" pe această lume.

    Bebelusii prematuri sunt mult mai fragili decât copiii născuți la termen, ei se nasc în intervalul dintre săptămânile 24 și 37 de sarcină, iar multe din funcțiile corpului nu sunt dezvoltate suficient. Pentru a se dezvolta normal, ei au nevoie de îngrijire specială și multă atenție. Acest lucru se poate realiza doar dacă o maternitate este dotată cu echipamente performante, care sa îi ajute pe medici și asistentele medicale să ofere cele mai acurate tratamente. 

    Haideti sa incercam impreuna sa le dam o mana de ajutor!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest Running Club informează că, după analizarea situației actuale și evaluarea tuturor scenariilor, împreună cu partenerii și factorii de decizie implicați în procesul de organizare, este încre

 

3 Donații

Anonymous

225 RON
07 Oct 2021
200 RON
Pentru "emotii" cu bucurie si copii sanatosi! 🤗
07 Oct 2021
Succes!
07 Oct 2021
Andrei Silisteanu : Organizația Salvați Copiii
Alerg pentru copiii născuți prematur!