Alerg în echipa Salvați Copiii!

 

Samuel Chiriluta Organizația Salvați Copiii

74.6% Complete
373 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Împreună cu tine putem schimba viitorul copiilor, în bine! Micuții care vin pe lume mult prea devreme pentru a fi pregătiți să lupte contează pe ajutorul nostru. România se menține printre primele locuri în Uniunea Europeană, cu o rată a mortalității infantile de 5,8 la 1.000 de copii născuți vii, cauza principală fiind nașterile premature. Prin implicarea ta, vei contribui la dreptul la viață al copiilor prin dotarea maternităților și secțiilor de pediatrie din România.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Editia a 10-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 7-8 Mai 2022 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI PROEDUS.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara 2.5km Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenime

 

4 Donații

158 RON
31 Mar 2022
31 Mar 2022

Anonymous

50 RON
Foarte frumos ce faci!
30 Mar 2022
30 Mar 2022
Samuel Chiriluta : Organizația Salvați Copiii
Alerg în echipa Salvați Copiii!