Alerg pentru a face mica Românie bine!

 

Maria Luiza Rotaru Organizația Salvați Copiii

8.5714285714286% Complete
30 RON
Sumă strânsă
350 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Bună :) Eu sunt Luiza, am 23 de ani și de un an alerg pentru că am înțeles că mișcarea este singura care mă va menține sănătoasă și departe de doctor. Este a doua oară când particip la acest semi-maraton, iar anul acesta obiectivul meu este să alerg 5 km pentru a ajuta la dotarea Secției Clinice de Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivă și Arsuri din cadrul Spitalului Grigore Alexandrescu, București. Și eu și dumneavoastră am fost mici și firavi și dacă atunci când cădeam și ne loveam la genunchi sau în coate ne usturau juliturile, gândiți-vă cum se simt acești copii...? Doar cu ajutorul dumneavoastră putem fi parte din schimbare și să ajutăm viitorul de mâine!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Editia a 10-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 7-8 Mai 2022 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI PROEDUS.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara 2.5km Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenime

 

1 Donații

21 Apr 2022
Maria Luiza Rotaru : Organizația Salvați Copiii
Alerg pentru a face mica Românie bine!