AJUTĂM COPIII!

 

Laura Ghiculescu Organizația Salvați Copiii

100% Complete
500 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Alături de echipa Salvati Copiii România voi alerga anul acesta la Semi-Maratonul București. Cu ajutorul acestora, vom ajuta la renovarea secției clinice de Chirurgie Plastica, Microchirurgie Reconstructiva si Arsuri a Spitalului Grigore Alexandrescu. Peste 2000 de cazuri pe an sunt spitalizate in cadrul clinicii și peste 6000 de cazuri de urgență sunt tratate în ambulator și ca spitalizare de zi. Participă și tu la salvarea unor vieți sprijinind activitatea echipelor medicale.

Vă mulțumesc pentru susținere! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Editia a 10-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 7-8 Mai 2022 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI PROEDUS.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara 2.5km Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenime

 

3 Donații

Anonymous

200 RON
30 Apr 2022

Anonymous

150 RON
27 Apr 2022

Anonymous

150 RON
27 Apr 2022
Laura Ghiculescu : Organizația Salvați Copiii
AJUTĂM COPIII!