Luca Marius Antonio & Mihalache Maria Gabriela - Organizația Salvați Copiii

Impreuna reusim!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Toți alergăm după ceva, după o mașina, ultimul model de telefon sau orice ne aduce bucurie. Mulți dintre noi aleargă după medicamente sau șansa la o viața mai bună. Cum rămâne, insă, cu oamenii care se zbat clipă de clipă pentru a rămâne în viață? Dar bebelușii care văd lumina zilei și zâmbetul mamei pentru prima oară însă îl pot uita în următoarea clipă?

Suntem Gabriela și Marius și alergăm pentru șansa la viață a fiecărui copil. Avem datoria să le fim alături. Este al doilea an în care participăm la Bucharest Half Marathon pentru a salva aceste suflete, iar dacă doriți să le dăruiți șansa la un trai mai bun, vă rugăm sa ne fiți alături printr-o simplă donație.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2017

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!