Alerg pentru Salvați Copiii!

 

Cătălin-Ionuț Pârcioagă Organizația Salvați Copiii

62% Complete
310 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Este a treia oară când iau parte la susținerea proiectului "Fiecare copil contează". Prin acest proiect, Organizația "Salvați Copiii" își propune să poată achiziționa în continuare aparatura necesară pentru dotarea maternităților.  

Cred cu tărie în îndeplinirea scopului principal al proiectului, reducerea mortalității infantile, de aceea am decis să continui să ofer susținerea mea.  

Bineînțeles că acest lucru nu va fi posibil fără ajutorul vostru, de aceea vă rog să ne susțineți și să mă susțineți în această inițiativă.  

Vă mulțumesc,

Cătălin


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 12-13 Mai 2018, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Semi-Maraton- Cursa individuală - 21.097 km- Cursa scaunelor cu rotile - distanță la alegere: 21.09

 

5 Donații

Anonymous

100 RON
09 May 2018

Anonymous

30 RON
09 Apr 2018
05 Apr 2018

Anonymous

100 RON
Dă-i tare, Emiluț!
04 Apr 2018

Anonymous

30 RON
Te sustine fata <3 Bravo boss
04 Apr 2018
Cătălin-Ionuț Pârcioagă : Organizația Salvați Copiii
Alerg pentru Salvați Copiii!