Cursă pentru șansă la viață a copiilor născuți prematur

 

Andreea Gurau Organizația Salvați Copiii

26.666666666667% Complete
80 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Un nou an, aceeași cauză, aceleași sentimente ca și în anii trecuți. Deși este al 4 lea an consecutiv in cursa Salvati Copii, pornesc pe acest drum mânată de aceeași dorință de reușită și cu încrederea că împreună suntem mai puternici.

Anul trecut, am reușit împreună să contribuim la strângerea fondurilor necesare achiziției unui incubator pentru Spitalul Grigore Alexandrescu din București. În acest an, rog cunoscuții, prietenii și apropiații să ne susțină în cursă prin donații care vor sta la baza dotării Spitalului Universitar de Urgenta din București, implicit contribuția lor la salvarea vieților copiilor născuți prematur.

În numele copiilor, vă mulțumesc.

Andreea Gurău

Voluntar Salvați Copii


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Începând din 2010, Salvați Copiii a inițiat programul Fiecare Copil Contează prin care și-a propus să-și concentreze eforturile pe dotarea maternităților cu echipamente medicale performante și, foarte important, pe dezvoltarea programelor de suport parental adresate familiilor din comunitățile defavorizate.Efortul Salvați Copiii de a sprijini maternitățile în a asigura tratamen

 

2 Donații

11 Apr 2019

Anonymous

30 RON
19 Mar 2019
Andreea Gurau : Organizația Salvați Copiii
Cursă pentru șansă la viață a copiilor născuți prematur