Alerg pentru o sansa la viata

 

Gabriela Claudia Moldovan Organizația Salvați Copiii

100% Complete
705 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Viata unei fiinte umane este importanta pentru fiecare dintre noi.Traim impreuna pe acest pamant si daca in tara noastra posibilitatile sau  de interes din punct de vedere politic, administrativ si financiar sunt execrabile, noi putem sa schimbam asta. Iubim viata si ii iubim pe cei din jurul nostru si ne dorim sa crestem impreuna frumos. Aleg sa alerg pentru viata unui copil, pentru ca iubesc copiii si pentru ca imi doresc sa stiu ca ii pot salva si ca prin aportul meu le pot crea speranta. Startul in viata a unui copil este extrem de important, vreau sa stiu ca am fost ajutorul de care avea nevoie, vreau sa depasesc impreuna cu el primul hop, prima incercare din viata lui, ca el sa primeasca dreptul la viata. Sa se bucure de copilarie si sa creasca frumos alaturi de noi.

 

Daca si voi ganditi si simtiti ca mine, puteti dona astfel incat impreuna sa strangem un minim de 500 de lei. 

 

Va multumesc din suflet ca existati, ca sustineti cauza aceasta si ca imi sunteti prieteni.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Începând din 2010, Salvați Copiii a inițiat programul Fiecare Copil Contează prin care și-a propus să-și concentreze eforturile pe dotarea maternităților cu echipamente medicale performante și, foarte important, pe dezvoltarea programelor de suport parental adresate familiilor din comunitățile defavorizate.Efortul Salvați Copiii de a sprijini maternitățile în a asigura tratamen

 

4 Donații

Anonymous

30 RON
15 Apr 2019

105 Min

300 RON
Succces!
15 Apr 2019

Anonymous

300 RON
15 Apr 2019
15 Apr 2019
Gabriela Claudia Moldovan : Organizația Salvați Copiii
Alerg pentru o sansa la viata