Geosu Andreea - Organizația Salvați Copiii

Alerg pentru salvati copiii

175 RON Donatii stranse
58.333333333333% Complete
300 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Exista un moment in care trebuie sa pasim in afara zonei noastre de comfort. In acest weekend nu vreau doar sa pasesc in afara acesteia, ci sa alerg, si nu doar pentru mine dar si pentru cei ce au nevoie de implicarea noastra.

Cu ce ne confruntam?

Din ce in ce mai des auzim ca in Romania contează unde te naşti, ca să poţi trăi. Echipamentele medicale insuficiente constituie o problema frecventa  iar naşterea rămâne, în ţara noastră, o conditie discriminatorie.

 Un copil prematur care nu are şansa de a se naşte într-o maternitate dotată cu aparatură medicală adecvată nu va supravieţui.

Schimbarea incepe cu noi, iar impreuna putem face diferenta.

Asa ca va invit sa va alaturati acestei cauze printr-o donatie si sa deveniti sansa la viata a unui copil nascut prematur.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Începând din 2010, Salvați Copiii a inițiat programul Fiecare Copil Contează prin care și-a propus să-și concentreze eforturile pe dotarea maternităților cu echipamente medicale performan

2 Donatii

Anonymous

100 RON
08 May 2019
Mult succes, Andreea.
08 May 2019