Alerg pentru Salvati Copiii

 

Silvia Hincu Organizația Salvați Copiii

66.666666666667% Complete
200 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!
Alerg pentru prima data  la Semi-maratonul Bucursti 2019, in cursa populara de 2.5 km in speranta de a creste constientizarea si a castiga empatia populatiei cu privire la o problema recurenta in maternitatile din Romania- si anume lipsa aparaturii medicale corespunzatoare ce ar  salva viata a mii de copii nascuti prematur.  Copiii au nevoie de noi, au nevoie de TINE pentru a supravietui si au nevoie ca dreptul lor la viata sa fie respectat si protejat. De aceea, va invit sa va alaturati acestei cauze nobile si sa iesiti din indiferenta pentru a face o schimbare prin contributia dumnavoastra !

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Începând din 2010, Salvați Copiii a inițiat programul Fiecare Copil Contează prin care și-a propus să-și concentreze eforturile pe dotarea maternităților cu echipamente medicale performante și, foarte important, pe dezvoltarea programelor de suport parental adresate familiilor din comunitățile defavorizate.Efortul Salvați Copiii de a sprijini maternitățile în a asigura tratamen

 

1 Donații

Boghi

200 RON
10 May 2019
Silvia Hincu : Organizația Salvați Copiii
Alerg pentru Salvati Copiii