Alerg pentru Salvați Copiii

 

Andreea Ciuca Organizația Salvați Copiii

18.333333333333% Complete
55 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Jumătate dintre copiii care se nasc înainte de termen mor. Este o dramă pe care multe femei o trăiesc. În România, nașterea rămâne discriminatorie, fiindcă un copil prematur care nu se naște într-o maternitate dotată cu aparatură medicală adecvată nu reușește să supraviețuiască. Nașterea prematură, din punct de vedere psihologic, este un eveniment traumatic, atât pentru mamă, cât și pentru copil.

Oamenii lucrează prin oameni, așa că fii alături de mine și dă mai departe din iubirea ta pentru a achiziționa un incubator care va fi donat unei maternități.

Mulțumesc!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Începând din 2010, Salvați Copiii a inițiat programul Fiecare Copil Contează prin care și-a propus să-și concentreze eforturile pe dotarea maternităților cu echipamente medicale performante și, foarte important, pe dezvoltarea programelor de suport parental adresate familiilor din comunitățile defavorizate.Efortul Salvați Copiii de a sprijini maternitățile în a asigura tratamen

 

2 Donații

Anonymous

30 RON
10 May 2019
09 May 2019
Andreea Ciuca : Organizația Salvați Copiii
Alerg pentru Salvați Copiii