Sa ajutăm copiii!!

 

Laura Ghiculescu Organizația Salvați Copiii

100% Complete
500 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta voi alerga pentru a 3-a oară împreună cu echipa Salvați Copiii România la Semi-Maratonul Bucureștiului. Fondurile obținute vor fi utilizate pentru renovarea și dotarea cu echipamente medicale moderne a secțiilor din cadrul INSMC Alessandrescu Rusescu Maternitatea Polizu, locul în care se nasc  în fiecare an, de cele mai multe ori, copii prematuri care necesita îngrijiri de lunga durata în Terapie Intensiva Neonatala, precum și alte categorii de nou născuți cu probleme grave de sănătate. Nevoia de echipamente medicale este constantă pentru aceste categorii de copii. 

Donațiile pot fi efectuate prin link-ul de mai jos.

Vă mulțumesc pentru susținere!! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Editia a 13-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 11-12 Mai 2023 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI CTMB.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta. Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenimentului sau oricare al

 

4 Donații

Anonymous

340 RON
05 May 2024

Anonymous

30 RON
28 Apr 2024
15 Apr 2024

Anonymous

100 RON
03 Apr 2024
Laura Ghiculescu : Organizația Salvați Copiii
Sa ajutăm copiii!!