Alerg pentru nou-născuții din Maternitatea Polizu!

 

Octaviana Cristea Organizația Salvați Copiii

100% Complete
825 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Alerg  alături de Salvati Copiii la Semimaratonul Bucureștiului în cadrul campaniei FIECARE COPIL CONTEAZĂ- 11 mai 2024.

Anul acesta organizația Salvați Copiii și-a propus să strângă fonduri pentru renovarea și dotarea Maternității Polizu din cadrul Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu, investiție în valoare de peste 100.000 euro.   

Nașterea unui copil este un moment magic ȋn viaţa unei familii, o speranţă de viitor frumos pentru ȋntreaga societate.

Nou-născutul, mai ales prematurul, este o fiinţă vulnerabilă biologic, iar evoluţia lui nefavorabilă, este ȋn zilele actuale, greu de acceptat,  indicȃnd astfel marea ȋncredere ȋn capacitatea medicinei de a asigura supravieţuirea și o bună calitate a vieţii.

Progresele tehnologice care implică echipamente performante și proceduri delicate, salvatoare de viaţă, dublate de profesionalismul echipei medicale pasionate și dedicate, sunt vitale pentru micuţii pacienţi.

 

Completarea echipametelor deja existente,  finalizarea sarcinilor prin naștere ȋn mediu de siguranţă, nou-născuţi redaţi sănătoși famiilor lor, sunt motivaţii ale participării la maraton, alaturi de Salvati Copiii! 

 

Mulțumesc pentru ajutor!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Editia a 13-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 11-12 Mai 2023 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI CTMB.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta. Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenimentului sau oricare al

 

8 Donații

Cataleya

150 RON
11 May 2024

Anonymous

100 RON
10 May 2024

Anonymous

50 RON
👏👏👏♥️
27 Apr 2024
23 Apr 2024
Salvati copiii !
23 Apr 2024
23 Apr 2024

Anonymous

100 RON
23 Apr 2024
Bravo Octaaaaaa!!!!! 👏👏👏
22 Apr 2024
Octaviana Cristea : Organizația Salvați Copiii
Alerg pentru nou-născuții din Maternitatea Polizu!