Un minut pentru donația ta, un ajutor uriaș pentru copii!

 

Iuliana-Bianca Roșu Organizația Salvați Copiii

54.166666666667% Complete
325 RON
Sumă strânsă
600 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

O faptă bună este întotdeauna binevenită și, când știu că pot salva multe vieți printr-o acțiune simplă precum alergatul, sunt și mai motivată să ajut.

Întotdeauna mi-a plăcut să ajut persoanele vulnerabile, în special copiii, iar această nevoie de a-i ajuta pe cei mici s-a amplificat când am devenit soră. Am observat cât de greu este să ai grijă de un copil, chiar și când acesta e sănătos, iar momentele în care surioara mea este bolnavă mă doboară. Știu, astfel, că acest sentiment de neputință este resimțit și mai puternic de către familiile micuților aflați în stări mult mai grave și care nu pot beneficia de tratamentul necesar din cauza lipsei dotărilor din spitale.

Valorile mortalității la copii sunt îngrijorător de ridicate și trebuie adusă o schimbare. Voluntariatul la Salvați Copiii îmi oferă, așadar, oportunitatea să alerg și să strâng fonduri pentru sprijinirea sănătății copiilor și dezvoltarea sistemului sanitar național.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

SUSŢIN PROIECTUL

Fiecare Copil Conteaza

Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile

Editia a 11-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 13-14 Mai 2023 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI PROEDUS.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara 2.5km Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale even

 

4 Donații

Anonymous

50 RON
11 Apr 2023
09 Apr 2023
09 Apr 2023
09 Apr 2023
Iuliana-Bianca Roșu : Organizația Salvați Copiii
Un minut pentru donația ta, un ajutor uriaș pentru copii!