Ziua lui Manolo pentru copiii refugiati din Ucraina

 

Emanuel Popa Organizația Salvați Copiii

61.32% Complete
3,066 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni,

Anul acesta, in loc sa primesc cadouri de ziua mea, as vrea sa donez aceasta zi speciala pentru a ajuta o cauza care imi sta la suflet. Asadar, vreau sa donez ziua mea de nastere pentru o strangere de fonduri in scopul de a sprijini Organizatia Salvati Copiii Romania cu proiectul "Suport pentru copiii refugiati din Ucraina".

Va multumesc din suflet pentru orice ajutor pe care il puteti oferi. Sper ca impreuna putem face o diferenta semnificativa pentru aceasta cauza importanta.

Cu drag,

Manu

---

Dear friends,

This year, instead of receiving gifts on my birthday, I would like to donate this special day to support a cause that is close to my heart. So, I want to donate my birthday for a fundraising campaign to support the organization Save the Children Romania with the project "Support for refugee children from Ukraine".

Thank you from the bottom of my heart for any help you can provide. I hope that together we can make a significant difference for this important cause.

Sincerely,

Manu

 

(text formulat cu ajutorul ChatGPT)

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Organizația Salvați Copiii România e pe teren pregătită să acorde asistență umanitară copiilor și familiilor acestora. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

10 Donații

13 Jan 2023

Cosmin

211 RON
11 Jan 2023

Ajutor

300 RON
08 Jan 2023

Anonymous

150 RON
La multi ani!
07 Jan 2023
Feri
07 Jan 2023
07 Jan 2023
07 Jan 2023

Anonymous

300 RON
La multi ani!
06 Jan 2023

Anonymous

200 RON
06 Jan 2023

Anonymous

500 RON
Sláva Ukrayíni!
05 Jan 2023
Emanuel Popa : Organizația Salvați Copiii
Ziua lui Manolo pentru copiii refugiati din Ucraina