Dăruiește-mi un cadou de ziua mea și ajută-mă să susțin cauza " EDUCAȚIE PENTRU TOȚI COPIII "

 

Oana Vizuroiu Organizația Salvați Copiii

100% Complete
1,175 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
13
Donații
Vreau să fac o donaţie!

36, e mult? e putin? nu știu, dar știu că au fost plini cu multe momente minunate alături de toți cei dragi mie : soț, copii, părinți, bunici, rude, prieteni, colegi. 

Sunt recunoscătoare pentru tot ce am primit de la viață până acum și chiar dacă au fost bineînțeles multe încercări vreau să păstrez în suflet doar ce a fost bun și frumos.

Am primit deja cel mai frumos cadou și anume familia așa că astăzi ca și acum doi ani aleg sa îmi donez ziua de naștere unei cauze de pe Galantom. De această dată susțin "Educație pentru toți copiii", proiect inițiat de Organizația Salvați Copiii.

Scopul programelor de educatie Salvati Copiii este acela de a contribui la îmbunătăţirea situaţiei copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic în vederea creşterii nivelului de pregătire pentru şcoală, facilitarea accesului la educaţie, (integrare/reintegrare şcolară), prevenirea abandonului şcolar.

Dacă vrei să fii alături de mine de ziua mea contribuie și tu la această cauză cu orice sumă cât de mică pentru a încerca să schimbăm în bine viitorul copiilor mai puțin norocoși. Și pentru că puterea exemplului uneori face minuni voi începe eu cu prima donație. 

Faptă bună cu faptă bună, ne facem bine împreună!

Îți mulțumesc că ești lângă mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere ori de nume pe ziuata.galantom.ro sau alte ocazii speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Scopul programelor de educatie Salvati Copiii este acela de a contribui la îmbunătăţirea situaţiei copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic în vederea creşterii nivelului de pregătire pentru şcoală, facilitarea accesului la educaţie (integrare/reintegrare şcolară), prevenirii abandonului şcolar

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

13 Donații

Felicitari pentru initiativa!
07 Nov 2023
07 Nov 2023
75 RON
03 Nov 2023
03 Nov 2023

Anonymous

40 RON
02 Nov 2023
La multi ani!
02 Nov 2023

Ștefana și Constantin

200 RON
02 Nov 2023

Simona

30 RON
02 Nov 2023

Anonymous

200 RON
01 Nov 2023
La mulți ani,Oana!!!
01 Nov 2023
La multi ani minunati 😘
01 Nov 2023
La multi ani, Oana! Un gest foarte frumos, cum numai tu puteai face! Te imbratisez!
30 Oct 2023

O. V.

250 RON
Faptă bună cu faptă bună ne facem bine împreună!
27 Oct 2023
Oana Vizuroiu : Organizația Salvați Copiii
Dăruiește-mi un cadou de ziua mea și ajută-mă să susțin cauza " EDUCAȚIE PENTRU TOȚI COPIII "