RENOVAREA MATERNITĂȚII POLIZU

Status: Fundraising

DONEAZĂ PENTRU DOTAREA MATERNITĂȚII POLIZU!

Raised:

75,549 RON

Supporters:

156

Donations:

828

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Maternitatea Polizu este unitatea medicală cu cea mai mare terapie intensivă neonatală din țară. Aici vin să nască femei din toată țara, gravide cu diverse afecțiuni fetale și alte cazuri ce necestită intervenție pentru bebeluși încă din primele secunde de viață. Doar în 2020, aici s-au năcut 3640 de copiii, adică aproximativ toate nașterile pe un întreg an înregistrate de județe precum: Hunedoara, Olt, Vrancea, Buzău, Botoșani, Harghita ori Satu Mare. Dintre care 13% prematuri, iar 7% dintre aceștia cântăreau mai puțin de 1000g. Mai mult, 242 nașteri au fost ale unor mame minore ale căror organism nu era încă pregătit să aducă pe lume un copil.

Sala de Nașteri – Sectia Clinica OG1 nu a mai fost renovată de 20 de ani, iar ultima igienizare serioasă a avut loc în urmă cu 11 ani. Secția în care mii de femei își petrec cea mai frumoasă zi din viața lor arată o imagine sărăcăcioasă, ca despinsă din filmele optzeciste.

Salvați Copiii ia atitudine și, cu ajutorul oamenilor de bine, dorește să primească pe lume acești copii într-un mediu mult mai plăcut, cu aparatură demnă de 2021, iar mamelor să le ofere un mediu mai prietenos în care să petreacă zielele în care oricum sunt compleșite de grijile pentru copilul pe care l-a adus pe lume.
Astfel, am început renovarea secției clinice OG1 și avem nevoie de ajutorul vostru pentru a le oferi copiilor noștri ceea ce merită.
 
Renovarea completă ajunge la 162.408 euro, iar cu fiecare donație poți scurta termenul de finalizare al proiectului.