FONDUL DE URGENTA PENTRU SPITALE

În prezent, activitatea Salvați Copiii România sprijină cadrele medicale, greu încercate în această perioadă. Sistemul de sănătate este cel mai expus, iar medicii, cei aflați în prima linie a intervenției, au nevoie de tot ajutorul nostru.

Am deschis Fondul de Urgență pentru Spitale, care se focusează pe dotarea cu echipamente sută la sută necesare, maternităților care alocă ajutor imediat gravidelor depistate cu virusul Covid-19.

Până acum, am ajuns cu donații de echipamente de protecție și de ventilație la Maternitatea Bucur, cea care este alocată pentru gravidele depistate cu virusul Covid-19. În cursul zilei de astăzi, 5 spitale din București și din țară vor primi echipamente  indispensabile, pentru întărirea sistemului medical în lupta cu pandemia Covid-19. De asemenea, la Suceava, unde situația este foarte dificilă în această perioadă, căutăm soluții urgente pentru a interveni.

48 de spitale, maternități, secții de pediatrie, secții de neonatologie, secții de terapie intensivă au solicitat aparatură medicală vitală pentru salvarea nou-născuților și copiilor. De aceea, avem nevoie de ajutorul dumneavoastră.

[ Show more ]
Galantomi:

0

Donatii:

0

Suma:

0 RON

Evenimente fundraising

Pagini fundraising