Crista Ionescu - Organizația Salvați Copiii

Particip la Săptămâna Mișcării și susțin Fondul de Urgență pentru Spitale! Hai și tu!

135 RON Donatii stranse
6.75% Complete
2,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Crista Ionescu - instructor yoga 200h prin Absolute Yoga Academy, biolog, mamă, co-proprietar Hotpod Yoga Bucureşti.

Am descoperit yoga în urmă cu aproape 10 ani. Mi-a plăcut foarte mult acest gen de practică pentru că mă provoca atât fizic cât și mental, mă simțeam mai bine, mai echilibrată, mai fericită, iar progresele de la o practică la alta mă ambiționau să continui. Yoga m-a ajutat să redevin mai mult eu însămi, să fiu mai curajoasă, mai dezinhibată, să spun ceea ce simt și ceea ce gândesc. Îmi place să am o practică mai “funky” cu tranziții creative și fluide și mă amuză să exersez și să încerc asane hibride și uneori mai întortocheate, nu pentru ca să mă laud cu niște trucuri îndrăznețe, ci pentru ca să celebrez ce am ajuns să pot face cu corpul meu în aceasta minunată călătorie a mea.

Am ales sa sustin aceasta clasa caritabila dedicata Fondului de Urgenta pentru Spitale Salvati Copiii Romania.

In ultimii 9 ani, organizatia Salvati Copiii a reusit sa doteze prin programul Fiecare Copil Conteaza, 96 de maternitati si sectii de nou-nascuti, din toate judetele tarii, cu peste 630 de echipamente medicale, care au ajutat la supravietuirea a peste 72.000 de copii.

Criza creata de Covid-19, ne arata ca sistemul medical romanesc este inco o data depasit si ca nu poate face fata de unul singur unei pandemii. Este nevoie de implicarea tuturor, iar in contextul actual, mai mult ca niciodata. Echipamentele de protectie sunt nevoile de baza ale unui medic si sunt prioritare in misiunea lui pentru salvarea celor mici.

Dotarea unitatilor medicale conrtinua, iar noi suntem langa medicii din prima linie pe care ii sprijinim de 9 ani!

Implica-te si tu si doneaza pentru Fondul de Urgenta pentru Spitale, pentru dotarea maternitatilor din Romania cu echipamente medicale performante si echipamente de protectie pentru medici. In urma acestui eveniment ne propunem sa dotam Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, cu un incubator de transport si alte echipemente de protectie indispensabile in aceasta perioada, valoarea lor ajungand la suma de 52 000 euro. Este esential sa continuam impreuna acest efort!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

FONDUL DE URGENTA PENTRU SPITALE

DONEAZĂ PENTRU SPRIJINIREA IMEDIATĂ A SISTEMULUI MEDICAL!

Provocarea sportivă de acasă ~ 2020

Te poți menține în formă chiar și de acasă. Salvați Copiii îți oferă îndrumarea unor profesioniști într-ale sportului și posibilitatea de a intra în lupta contra pandemiei.​ ‍⚕️

2 Donatii

11 May 2020

Roxana P.

105 RON
Mult succes, si mulțumiri pentru implicare!
07 May 2020