Corina Doka - Organizația Salvați Copiii

Particip la Săptămâna Mișcării și susțin Fondul de Urgență pentru Spitale! Hai și tu!

490 RON Donatii stranse
24.5% Complete
2,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Practic si ghidez clase de yoga de peste 10 ani si o fac cu bucurie si dedicare. Cele peste 1000 ore de training-uri, cursuri, certificari in domeniul yoga mi-au oferit baza pentru a ghida intr-un mod sanatos practicantii, insa cel mai valoros profesor este practica personala, care imi ofera in mod constant resurse si ghidare in calatoria prin viata.
Clasa pe care o voi ghida pentru Salvati Copiii este potrivita si celor care inca nu au incercat vreo forma de yoga si va contine atat posturi fundamentale (asane), cat si tehnici de respiratie, meditatie si relaxare ghidata, potrivite pentru a gestiona mai usor provocarea prin care cu totii trecem deja de ceva timp.

Am ales sa sustin aceasta clasa caritabila dedicata Fondului de Urgenta pentru Spitale Salvati Copiii Romania.
In ultimii 9 ani, organizatia Salvati Copiii a reusit sa doteze prin programul Fiecare Copil Conteaza, 96 de maternitati si sectii de nou-nascuti, din toate judetele tarii, cu peste 630 de echipamente medicale, care au ajutat la supravietuirea a peste 72.000 de copii.
Criza creata de Covid-19, ne arata ca sistemul medical romanesc este inco o data depasit si ca nu poate face fata de unul singur unei pandemii. Este nevoie de implicarea tuturor, iar in contextul actual, mai mult ca niciodata. Echipamentele de protectie sunt nevoile de baza ale unui medic si sunt prioritare in misiunea lui pentru salvarea celor mici.
Dotarea unitatilor medicale conrtinua, iar noi suntem langa medicii din prima linie pe care ii sprijinim de 9 ani!
Implica-te si tu si doneaza pentru Fondul de Urgenta pentru Spitale, pentru dotarea maternitatilor din Romania cu echipamente medicale performante si echipamente de protectie pentru medici. In urma acestui eveniment ne propunem sa dotam Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, cu un incubator de transport si alte echipemente de protectie indispensabile in aceasta perioada, valoarea lor ajungand la suma de 52 000 euro. Este esential sa continuam impreuna acest efort!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Organizația Salvați Copiii

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

FONDUL DE URGENTA PENTRU SPITALE

DONEAZĂ PENTRU SPRIJINIREA IMEDIATĂ A SISTEMULUI MEDICAL!

Provocarea sportivă de acasă ~ 2020

Te poți menține în formă chiar și de acasă. Salvați Copiii îți oferă îndrumarea unor profesioniști într-ale sportului și posibilitatea de a intra în lupta contra pandemiei.​ ‍⚕️

6 Donatii

************ private

100 RON
Uniți facem minuni.
16 May 2020

************ private

30 RON
11 May 2020

************ private

150 RON
11 May 2020

************ private

30 RON
10 May 2020

************ private

150 RON
08 May 2020

************ private

30 RON
08 May 2020