Alerg in echipa Salvati Copiii!

 

Elena Zavoianu Organizația Salvați Copiii

32% Complete
160 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Știai că în fiecare an mor aproximativ 1700 de nou-născuți? Aceste decese pot fi prevenite prin dotarea maternităţilor şi secţiilor de nou-născuţi cu echipamente medicale performante și prin implementarea unor programe educative destinate mamelor. 

Prin participarea la acest Semimaraton, îmi propun să contribui la diminuarea mortalității infantile din România. 

Aleargă și tu împreună cu echipa Salvați Copiii sau susține-mă printr-o donație și împreună putem oferi o șansă la viață propriilor noștri copii!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Problemele si vulnerabilitățile cu care se confruntă sistemul medical românesc au fost acutizate și mai mult de criza provocată de pandemie. 

Ediția din acest an a UNIQA Asigurări Bucharest Family &10K, programată pentru data de 22 august 2020, va avea loc virtual, având în vedere incertitudinile legate de condițiile de desfășurare în contextul apropierii de data stabilită, precum și specificul evenimentului, care promovează practicarea sportului în familie, indiferent de vârstă. Alergătorii vor lua startul în ace

 

3 Donații

Anonymous

100 RON
19 Aug 2020

Anonymous

30 RON
19 Aug 2020

Anonymous

30 RON
Mult succes!
19 Aug 2020
Elena Zavoianu : Organizația Salvați Copiii
Alerg in echipa Salvati Copiii!