Alerg 10 km în parc pentru Salvați Copiii

 

Valeria Popa Organizația Salvați Copiii

70% Complete
350 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta, pe 22 august, alerg 10 km și susțin organizația Salvați Copiii să strângă 15,000 de euro pentru a cumpăra un incubator pentru copiii născuți prematur la spitalul Alexandru Simionescu din Hunedoara. Respectând distanța socială și purtând mască, voi alerga 10 km și voi monitoriza cursa în parc. Ajută-mă să strâng bani pentru Salvați Copiii, printr-o mică donație.

 

This year on the 22nd of August, I’m taking on a 10K race for the Save the Children Romania which aims at raising 15,000 EUR to buy an incubator for the prematurely born babies at the Alexandru Simionescu Hospital in Hunedoara. To respect the social distancing, I will be running and monitoring the 10K race in the park, wearing a mask. Help me raise money for the Save the Children Association through a small donation!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Problemele si vulnerabilitățile cu care se confruntă sistemul medical românesc au fost acutizate și mai mult de criza provocată de pandemie. 

Ediția din acest an a UNIQA Asigurări Bucharest Family &10K, programată pentru data de 22 august 2020, va avea loc virtual, având în vedere incertitudinile legate de condițiile de desfășurare în contextul apropierii de data stabilită, precum și specificul evenimentului, care promovează practicarea sportului în familie, indiferent de vârstă. Alergătorii vor lua startul în ace

 

3 Donații

12 Aug 2020
Great cause. Enjoy your run! x
04 Aug 2020

Anonymous

100 RON
04 Aug 2020
Valeria Popa : Organizația Salvați Copiii
Alerg 10 km în parc pentru Salvați Copiii