Buna, ma numesc Izabela si am ales sa alerg pentru viata!

 

Izabela Iancu Organizația Salvați Copiii

48% Complete
240 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cu totii avem parte de trairi, sentimente si ganduri. Cu totii ne bucuram de senzatia prezentului, de a trai. Putem considera ca aceste aspecte ale vietii nu pot fi cumparate.

Insa, pentru anumite suflete nenorocoase, da.

Haideti sa rupem putin din putinul nostru pentru a putea da sansa la viata acestor suflete care nu ar avea ocazia sa experimenteze viata in sine.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Problemele si vulnerabilitățile cu care se confruntă sistemul medical românesc au fost acutizate și mai mult de criza provocată de pandemie. 

Ediția din acest an a UNIQA Asigurări Bucharest Family &10K, programată pentru data de 22 august 2020, va avea loc virtual, având în vedere incertitudinile legate de condițiile de desfășurare în contextul apropierii de data stabilită, precum și specificul evenimentului, care promovează practicarea sportului în familie, indiferent de vârstă. Alergătorii vor lua startul în ace

 

6 Donații

Anonymous

70 RON
ionot
07 Aug 2020
07 Aug 2020

Anonymous

40 RON
07 Aug 2020
06 Aug 2020

Anonymous

30 RON
Felicitări! Sper să strângi suma propusă!
06 Aug 2020
06 Aug 2020
Izabela Iancu : Organizația Salvați Copiii
Buna, ma numesc Izabela si am ales sa alerg pentru viata!