Alerg și salvez!

 

Anca Matei Organizația Salvați Copiii

50% Complete
150 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Numele meu este Anca Matei si am ales să particip la Uniqua Asigurări Bucharest Family & 10 k Run și să fac parte din Echipa Salvaţi Copiii.

Scopul acestei acțiuni este de a ajuta la dotarea Spitalului Alexandru Simionescu Hunedoara- neonatologie cu un incubator în valoare de 15.000 de euro. 

In acelasi timp, doresc sa promovez un stil de viata sănătos, așadar, sâmbătă pe data de 22 august am ales sa alerg 10 km pe un traseu montan. 

Fii alături de mine și doneaza și tu!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Salvati Copiii este de a obţine progrese importante privind modul în care copiii sunt trataţi şi producerea schimbărilor imediate şi de durată în viaţa acestora.

Problemele si vulnerabilitățile cu care se confruntă sistemul medical românesc au fost acutizate și mai mult de criza provocată de pandemie. 

Ediția din acest an a UNIQA Asigurări Bucharest Family &10K, programată pentru data de 22 august 2020, va avea loc virtual, având în vedere incertitudinile legate de condițiile de desfășurare în contextul apropierii de data stabilită, precum și specificul evenimentului, care promovează practicarea sportului în familie, indiferent de vârstă. Alergătorii vor lua startul în ace

 

4 Donații

Anonymous

10 RON
21 Aug 2020
100 RON
20 Aug 2020

Anonymous

20 RON
Keep your head up!
20 Aug 2020

Anonymous

20 RON
19 Aug 2020
Anca Matei : Organizația Salvați Copiii
Alerg și salvez!